Optimale voedselveiligheid mogelijk maken voor True Food Kitchen

Inzicht

Nu bedrijven steeds meer prioriteit geven aan ethisch werken worden samenwerkingsverbanden met leveranciers zowel een gebied van verhoogde controle als een kans om de waarden van een organisatie tot leven te brengen.

True Food Kitchen is een in de Verenigde Staten gevestigde restaurantketen die zich richt op heerlijk eten vol smaak en bewuste voeding. Elke locatie gebruikt ontstekingsremmende ingrediënten in maaltijden die onder het oog van gasten worden bereid. Omdat de nadruk ligt op gezondheid, heeft de veiligheid van het voedsel de hoogste prioriteit. True Food Kitchen zocht een oplossing waardoor ze hun klanten en medewerkers veilig konden houden terwijl ze milieubewust werkten.

Innovatie

De juiste voedselveiligheidstechnieken helpen niet alleen klanten te beschermen, ze verhogen ook de productiviteit. Door gebruik te maken van Ecolab-oplossingen, zoals de Daydots™ Prep-n-Print™-systemen, heeft True Food Kitchen een tijdrovend, handmatig etiketteringsproces weggenomen, zodat de houdbaarheid en voedingswaarde van elk ingrediënt wordt verantwoord.

Voedselveiligheid gaat verder dan voedselbereiding. Het betreft ook de borden waarop de maaltijden worden geserveerd. Om te garanderen dat de borden van True Food Kitchen vlekkeloos schoon waren, installeerde Ecolab het SMARTPOWER™-programma op de afwasmachines om vuil te verwijderen tijdens een korter, minder water verbruikend wasprogramma.

Om nog meer water te besparen heeft Ecolab de waterontharders van True Food Kitchen geüpgraded. De oudere, minder efficiënte 'whole house'-filtratie werd vervangen en het nieuwe Point-of-Use filtratiesysteem richt zich op specifieke toepassingen, waardoor het dagelijkse watergebruik wordt gereduceerd.

Impact

Met de steun van Ecolab's oplossingen kan True Food Kitchen zich uiteindelijk richten op waar het goed in is: klanten tevreden en veilig houden met gezonde maaltijden, terwijl er tijd wordt bespaard en wordt voldaan aan de duurzaamheidsbelofte.

True Food Kitchen case study eROI savings

Uitgelichte oplossingen

  • SMARTPOWER™-programma
  • Daydots™ Prep-n-Print™-systemen; Prep-n-Print™ flex
  • Point-of-Use-model voor waterontharding met groot vermogen
  • GREASELIFT™-ontvetter